Presentación del museo de la vida en Girona.

La Universitat de Girona ha acomiadat uns 100 professorsNuestros representantes en Girona han tenido una entrevista con la rectora de la Universidad en la que le han presentado la conveniencia de que en el espacio universitario se destinen recursos a la vida humana. La visita fue cordial y la rectora de universidad dijo estar dispuesta a presentar el proyecto al claustro. Adjuntamos la información que se le hizo llegar a la Universidad de Girona.

Presentació a la doctora Ana María Geli el projecte museístic i d’investigació per a la universitat de Girona.

Assisteixen de la nostra part: Representació del museu  de la vida de Girona. 
Núria Boadas: documentalista organitzadora de jornades de bioètica i
drets humans. Bibliotecària de la Universitat.
Gemma Ros: Responsable de Pro vida de Girona.
Francesc Gubert: estudiant

Sinopsi del projecte
Oferim un producte cultural i educatiu sobre l’inici i desenvolupament de la vida humana al ventre matern. Explicació de l’avortament i les seves tècniques i exposició de les possibles conseqüències físiques i psicològiques per a la dona que avorta.

Objectiu del projecte
Constatem una greu manca d’informació entre els joves sobre la gestació humana i sobre les tècniques i conseqüències de dur a terme una interrupció voluntària de l’embaràs.
Considerem molt important que, perquè els joves puguin opinar lliurement sobre el tema, tinguin accés a una informació contrastada.
Els que hem treballat en centres d’ajuda a la maternitat coneixem de prop quins són els principals problemes amb què s’enfronten algunes possibles mares davant l’embaràs.

Implementació del projecte
A través d’uns amplis i documentats panells i amb el suport de vídeos s’aborden els diferents aspectes científics, ètics i legislatius relatius a l’origen de l’vida. Els vídeos recullen testimonis de dones que han avortat i d’altres dones que han decidit tirar endavant la gestació.

Què pot aportar aquest projecte a la Universitat?
Visites d’estudiants i altres persones de la ciutat. No es descarta implementar diversos estudis, línies d’investigació i conferències obertes a la ciutat.

Suport social
Algunes institucions, com el futbol Club Girona, valoren el projecte molt positivament i desitgen col.laborar en la posada en marxa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s